Komentář, na který odpovídáte

11. 04. 2015 - 23:08
 

van vendy: Spíš je smutný, že je vůbec toto rozlišení nutné. Kdyby se vyráběly jogurty coby jogurty, nebylo by potřeba volat po rozlišení.
Ale když už jsme na tom takhle, jsem ráda, že EU tlačí na tyto oblasti. Stejně jako uvedení procent masa v uzeninách. Včera jsem si všimla (normálně jsem jak krtek), že třeba jakási výběrová šunka, která byla v akci, byla dražší než šunka od kosti. Přitom šunka od kosti měla kolem 85% podílu masa, a ta výběrová, která byla dražší, nějakých 77%.
Jogurty... zatím nejlepší jogurt, který jsem si koupila, byl Hollandia. Myslím že i dobře ceněný v D-testu, ale hlavně, chuťově je fakt poznat, že jde o klasický zakysaný jogurtový výrobek...
Danone moc nekupuji, max.si ještě dám Jogobelu nebo Floriany, ale u těch nevím, jestli jde o jogurty, a protože jsou smetanové chuti, moc těch probiotických látek tam ani nečekám.
Ty si vyrábíš domácí jogurt? Taky dobrý nápad!

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Názvosloví potravin